#04 – Strukturerad passion med Oskar Källner

Författaren Oskar Källner. Foto: Angelica Klang

Oskar Källner tröttnade på de långsamma kvarnar som driver bokbranschen och blev egenutgivare med sitt Fafner förlag där han nu även ger ut andra författare. Han är en drivande kraft och en stark röst inom svensk fantastik, har skrivit en hästbok som utspelar sig på en främmande planet, vunnit novelltävlingar och är Knivstaprofil på Visit Knivstas hemsida. Lyssna på ett samtal om hur passion kan ta dig riktigt långt och hur struktur hjälper passionen på vägen.

Länklista

Fafner förlags Rymdoperatävling

Oskar Källners blogg – Munins skärvor

Lois McMaster Bujold

MiX förlag och SF-bokhandelns stora Science Fiction novelltävling

Framtidsnovellen – Duo Dito förlag

Waiting for the machines to fall asleep – Affront Förlag

Ljudböcker och -noveller hos Storytel

Fantastisk podd

Sweconpoddar

3 Svar på “#04 – Strukturerad passion med Oskar Källner”

  1. Har lyssnat om den här intervjun nu. Den är riktigt bra. Intressanta diskussioner inom flera olika områden. Iom att du själv också är aktiv författare märks det att intervjuerna får ett annat djup än det mesta annat där ute.

    1. Tack Josef! Jag önskar att jag hade tid för mer Ordbyting. Det finns ju hur många som helst att prata med och jag har en lång lista på tänkta gäster och även sådana som själva anmält intresse. Tyvärr får själva podden ligga lite på is just nu för jag hinner/orkar inte annat än redigera klart min bok. Jag har lite tankar om kortare inslag på IGTV där jag kan intervjua debutanter eller författare som släppt nytt material. Podden kräver så mycket tid för redigering. Så får podden återvända under 2021 eller när boken är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.